Pizza & Burger Bar

Sada je otvoreno
Rezervacija

Restoran | Pizza & Burger Bar | Sukošan

Zabavna večer s ukusom ukusnom hranom – serviramo vam svježe pripremljena jela u autentičnoj atmosferi. U našem restoranu Pizza & Burger nudimo vam raznovrsna i izvrsna jela koja još više gode u idiličnom okruženju. Na našoj terasi možete sjediti u hladu i sa svojim prijateljima uživati u ljetu. Kada sljedeći val vrućine naiđe, jednostavno dođite kod nas: rashladite se i dobro odmorite u našim klimatiziranim prostorijama.

Top restoran sa sveobuhvatnom ponudom pića

Naša izvanredna kuhinja razmazit će vas velikom ponudom ukusnih jela i pića. Imamo besplatni WiFi za brzo surfanje na internetu. U našem kutku za igranje nema dosade za vaše najmlađe. K tome, imamo dodatni dio za pušače.

Naša parkirališta stoje vam na raspolaganju

Sasvim praktično možete parkirati ispred restorana na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Kod nas je prilaz bez prepreka zagarantiran. Rezervirati nikada nije bilo lakše: Koristite našu online rezervaciju i rezervirajte stol klikom miša. Kao mogućnost plaćanja nudimo plaćanje VISA karticom, Mastercard karticom, beskontaktnim plaćanjem ili American Express karticom ili plaćanjem gotovinom. Za sve koji su u žurbi, naša ćemo jela rado spremiti za van.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Dr.Franje Tuđmana 147, 23206 Sukošan, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue